Hans met hond is nu nog veel erger als hij niet of minder op fora verschijnt


Het is ook niet te geloven met die Hans met hond
Gepost door : sceptics
Op: 14/04/2013 17:45
Wat ik nu begrepen heeft denkt die eikel dat die een nieuwe voetstuk ontdekt heb

want wat gebeurde tot voor zeer kort nog Hans met hond liet zijn leven en gedachte teveel overheersen door de minpunten en zwakke schakels in het leven en dat is die nu aan het ombuigen door het leven en gedachte door de sterke en positieve schakels te laten overheersen en die gek denkt dan ook nog eens dat die daarmee een betere leven gaat realiseren en ook nog beweren dat het
foraistaanse probleem vrijwel hiermee in klap voorbij is .


Hij denkt een doorbraak bereikt te hebben

maar wat houd die positieve en sterkere elementen in, gewoon alle belevingen met de fauna en denken aan de fauna en alle positiviteit er uit halen dat er niet eens zit want hij denkt dat zijn eigen wereldje die nu nog sterker is als hij echt niet meer op fora verschijnt of in mindere mate dat hij beter door het leven gaat

ja als die zich alleen maar in zijn gesloten eigenwereldje leef met alleen maar die domme fauna en zijn kut hondje ja dan ik ook wel alle problemen opgelost hebben.

Nee het word dus erger en is nog meer in zijn eigenwereldje want niet of minder op fora betekend dat hij die eigen wereldse waardeloze leven van hem beter gaat leven en denkt een grote stap voorwaarts te maken de komende tijd en ik zal dat met hand en tand bestrijden .

Dat het forisme in klap of in slecht enkele fase meer als sneeuw voor de zon weg smelt is alleen maar omdat liever met die waardeloze dingen als de fauna en zijn hondje bezig is en als die een keer met iets anders bezig is gaat die infantiele zot op youtube kijken naar de dieren van het groenewoud of de smurfen.

Als er mensen wel een zwak of sympathie vertonen vind die dat toch niet relevant want alleen zijn waardeoordeel is de ware.
Hij is een gevaar voor het imago van andere autisten.

Ook al lijkt hij zich uitstekend te kunnen vermaken met zo kut thema waar helaas vele intrappen tot zelfs zijn hulpverleners de psychiater aan toe.

Kortom de waardeloosheid van deze zeer recente ontwikkeling druipt er van alle kanten van af

en denkt dat die zelf beter is geworden om met zaken en situaties om te gaan. Nee hoor hij denkt gewoon binnen zijn eigen waardeloze wereldje dat daar positieve dingen in zitten die er helemaal niet zijn .

--------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------

Hans met hond word nog erger zonder fora leven
Gepost door : sceptics
Op: 14/04/2013 17:42
Hans met hond word nog erger zonder fora leven of met minder fora bezigheid

Als Hans met hond niet of minder op ene fora en eigen fora stopt dan is die helemaal in zijn eigen wereldje met die domme fauna en hondje bezig.

Dus die leeft geen haar beter nu, maar is dan juist nog gekker .DE WAARDELOOSHEID OP DE TOPIC WAT LIJKT MIJ BETER ;
Autistische mongool Hans met Hond schreef


Beter spelen met een bruine hond dan vechten met een bruinhemd


Beter lijkt mij om bij opkomende woede even naar buiten te gaan om met mijn bruine hond te gaan spelen op het mooie veldje i.p.v. in gevecht en discussie te gaan met een bruinhemd .
Het geeft al het een en ander tegen gehouden . ik doe mijn best er op om het te laten lukken , kan niemand iets beloven momenteel , maar een bruinhemd ben ik geen ben ik toch geen belofte schuldig en nu vind ik al dat ik eigenlijk al teveel zeg

Beter spelen met een bruine hond dan vechten met een bruinhemd


---------------------------------------------------------------------


Mijn reactie met de harde waarheid op een presenteer blaadje

Ten eerste is roepen dingen die niet zo zijn een inschattingsfout van mij , ik wou dat dat waar was dat die dingen niet zo zijn.

Want NU denk jij dat je beter instaat bent om met agressie om te gaan door niet of in sterk mindere mate hate topics te plaatsen
Maar dan gewoon naar het veldje op de zei kant gaan waar je hond los kan en dan met de hond dolle balletje gooien en meer achterlijkheden .
en dan trots durven zijn dat je een stap verder gezet heb om beter met je agressie om te gaaan

NEE je gaat weer gewoon je eigenwereldje waardeloze kutleven verder intensiveren en houd je meer met je hondje bezig


NEE als jij afwezig bent op fora is dat niet omdat er dingen mentaal bij je verbeteren en jij met trigerennde situaties beter om kan gaan maar gewoon omdat je liever met de fauna en je hond bezig bent en jij gaat dus ipv hate topics schrijven gewoon met die hond naar buiten wil want je kan alleen maar genieten van een dolle blije hond en van de fauna buiten.

je leeft je leven echt geen zak beter nu, maar bent nog erger geworden.----------------------------------------------------------------------------------------

Niet de positieve kant van Hans inzien DAMES


autisme.startpagina.nl/prikbord

Re: .............................
Gepost door: Vuurline / Frontline ()
Datum: 11 april 2013 22:53

Susan Schreef:
-------------------------------------------------------
> Zolang Pim zich bezig blijft houden met zijn
> libellen en vogeltjes is er niets aan de hand. Tot
> hij zich met anderen bezig gaat houden...
>
> SusanKom zeg dat jullie zo naïef zijn en deze dingen als positief zien in zo autistische mongool die dit alleen maar doet omdat die niet met mensen overweg kan en zo zet die zijn eigenwereldjes leven terreur maar rijd wel met zijn brommobiel naar de middelandse zee over onze superieure wereld .
Ik hoop dat deze hond ook onder een auto komt en dood gereden word net als met moiro op 9-9-2012 te Pontoy tussen de grote steden Metz en straasborg

Een autistische mongool dat zich alleen maar met de fauna en zijn hondje bezig kan houden

Nee op de het prikbord vroeger was het ergste niet


Ik heb ook tegen hem pas gezegd elders waar het over fauna ging maar die over de fauna en zijn hond ging dus nog veel erger was .

Ik heb hem met de keiharde waarheid geconfronteerd .

als jij op de fora weinig doet betekend dat niet dat je beter bezig bent, nee je bent dan nog veel erger met die fauna en je hondje bezig.
----------------------------
kortom naar mate Hans minder naar de fora surf word hij dus erger en gekker omdat juist dan het leven met de fauna en zijn hondje verder intensiveert.
-------------------
zo kan ik ook wel wegblijven bij de fora
-------------------------------
Dat betekend dus dat als hij minder op freegoodies bezig is dus nu ook minder op zijn eigen fora bezig , dan is die nog veel gekker want dan gaat die helemaal volledig met fauna en zijn hondje bezig houden en is die helemaal een contactgestoorde autist dat zich alleen maar met de fauna en zijn kut hondje bezig kan houden en als die vuile lul zich met iets anders bezig houd gaat die infantiele zot ook nog een op de DVD naar die kut smurfen kijken.
Als Hans minder naar de fora surft en nu ook al minder naar zelfs zijn eigen freegoodies bordjes dan is hij nog vel gestoorde
-----------------------------------------------------------------------
Nee met minder FORAisme leef jij je leven geen haar beter en gaat nog meer met die gestoorde kut bezigheden van bezig houden en wenst dan met andere helemaal niks te maken te hebben
ja zo kan ik ook wel op fora weg blijven of verminderen .--------------------------------------------------------------------------
Hans met hond is een fout in ons systeem.
Gepost door : sceptics
Op: 15/04/2013 06:54
waar haalt die hans met hond het gore lef vandaan om te zeggen dat hij beter instaat is om met zaakjes om te gaan,. alleen maar omdat die liever met de fauna en zijn hondje bezig is en daarom minder naar fora surft, nog even dan surft die helemaal niet meer naar fora en is die helemaal volledig met zijn eigenwereldse bezigheden bezig .
Hans met hond gaat zogenaamd beter om met agressie door minder vaak hate topic te plaatsen en gewoon bij opkomende woede nog gekker doen daar met zijn hondje te gaan spelen. stokken balletje en meer gekke dingen , dus hij intensiveert weer een van zijn domme bezigheden en daarmee ons voor laten doen dat hans met hond zo beter instaat is met zijn woede om te gaan

ja als ik in mijn eigenwereldje alleen maar met flauwekul bezig houd dan kan ik het ook beter doen, zo werkt dat niet mongooltje
Hans met hond is een fout in ons systeem.

----